• 19% BTW
  • Ruim assortiment
  • Nederlands sprekend

Creëer de vintage look
met Portugese tegels.

Portugese tegels.

Helemaal trendy op dit moment zijn de Portugese tegels. Duizend jaar geleden introduceerden de Moren de Portugese tegel in Europa. Vandaag de dag zijn ze één van de populairste tegels op de markt. Waarom? Ze zijn hip, warm, lief én u kunt er alle kanten mee op! Dit soort tegels wordt ook wel patchwork tegels genoemd en is in veel verschillende soorten, maten, patronen en kleuren verkrijgbaar.

Portugese tegels worden het meest toegepast als wandtegel, maar ook als vloertegel zijn ze zeer geschikt. De hal is ook een leuke ruimte om dit soort vloertegels toe te passen. Zodra men binnenkomt voelt het direct gezellig en warm aan!

De Portugese tegels worden ook wel eens verwart met Marokkaanse tegels. Ze lijken veel op elkaar, echter zijn de Marokkaanse tegels geglazuurd.

 

 

Overige soorten tegels.

Is Portugese tegels toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Naast deze tegels vindt u bij Fliesen Rundmund nog veel meer soorten. Misschien zijn houtlook tegels, marmerlooktegels, keramische tegels, metrotegels, getrommelde tegels, mozaïektegels of natuursteenlook tegels iets voor u?

Advies gesprek aanvragen.

Wij nemen graag de tijd om ons te richten op elk detail. Een niet-bindend consult duurt dus 1 tot 2 uur.


    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.

    DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID.