• 19% BTW
 • Ruim assortiment
 • Nederlands sprekend

Gratis deskundig advies
& 3d-ontwerp.

Onze service.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij alles weten rondom tegels en het zetten ervan! Wat is er mooier dan het kiezen van nieuwe materialen voor uw nieuwe huis of de lang geplande renovatie? Al meer dan 100 jaar draait alles in ons bedrijf om tegels. Profiteer van onze jarenlange ervaring, samen voeren wij uw bouwproject uit!

Wat u van ons kunt verwachten.

Ons uitgangspunt is dat u zich thuis voelt bij ons. Bij ons heeft u volop keuze en kiest u dus altijd de tegels die het beste bij uw huis en style passen. Bij Fliesen Rundmund staan wij niet alleen aan uw zijde als het gaat om deskundig advies, ook begeleiden wij u graag tijdens de plannings- en ontwikkelingsfase van uw bouwproject.

Of u nou tegels zoekt voor uw badkamer, woonkamer, keuken of tuin, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze 3D-planningssoftware kunnen wij u laten zien hoe de uitgezochte tegels eruit komen te zien in uw ruimte, waardoor u altijd de juiste keuze maakt! Naast deze dienst bieden we bij Fliesen Rundmund het “Rundmund-Zorgeloos-Pakket” aan.

Kortom: vertrouw op de efficiëntie en ervaring van Fliesen Rundmund. Wij kijken ernaar uit om uw bouwproject te begeleiden!

Advies gesprek aanvragen.

Wij nemen graag de tijd om ons te richten op elk detail. Een vrijblijvend consult duurt dus 1 tot 2 uur.


  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.

  Gratis 3D-ontwerp.

  Met onze 3D-planningssoftware brengen wij uw kamer tot leven! Zo ziet u uw kamer driedimensionaal en waarheidsgetrouw. De gedetailleerde planning is een belangrijke voorwaarde voor de latere implementatie. Tijdens de planningsfase moet u rekening houden met de technische ontwerpmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk naar wens is, moet de indeling van de ruimte, de lichtbronnen en de kleuren in de kamer op elkaar afgestemd worden.

  Voor een 3D-planning hebben wij een plattegrond van uw ruimte nodig, dus neem deze alsjeblieft mee naar het eerste gesprek. Hierdoor kunnen wij meteen inschatten wat de mogelijkheden en alternatieven zijn.

  Service en garantie.

  Met het “Rundmund-Zorgeloos-Pakket” bieden wij u uitgebreide en deskundige service:

  • U krijgt professioneel advies. Wij nemen alle tijd voor uw bouwproject!
  • Wij voeren gratis een 3D-planning van uw kamer uit. In onze bioscoop brengen wij uw ruimte tot leven op de computer, driedimensionaal en waarheidsgetrouw!
  • U ontvangt van ons een exacte berekening. Bij ons krijgt u de hoeveelheden die u nodig heeft. Dit geldt niet alleen op tegels, maar ook op diverse benodigdheden zoals tegellijm en eindrails.
  • Heeft u accessoires nodig? Bij ons vindt u alle materialen die u nodig heeft voor uw bouwproject. Of het nu gaat om rails, lijm, gereedschap of reinigingsmiddelen.
  • Uw goederen worden met onze vrachtwagen, op de afgesproken datum, bij u thuis afgeleverd.
  • Op verzoek helpen wij u graag bij het vinden van een deskundig tegelzetbedrijf.
  • Ook na de installatie helpen wij u graag met reinigingstips en aanbevelingen. Houdt ons blog in de gaten voor de laatste adviezen, tips en trends.