• 19% BTW
  • Ruim assortiment
  • Nederlands sprekend

Creëer warmte met
houtlook tegels.

Houtlook tegels.

Houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd, is een tegelvloer met de look en warmte van laminaat of parket. Deze houtlook is zo goed nagemaakt dat u nauwelijks nog verschil ziet of voelt, maar wel de voordelen ervaart van tegels. De houtstructuur, verschillende patronen en zelfs de noesten worden zo echt mogelijk in de tegels aangebracht. Of u nu kiest voor het leggen in wildverband, visgraat, gebruik wilt maken van smalle planken of een XXL-formaat… Bij Fliesen Rundmund hebben wij een groot assortiment houtlook tegels in verschillende prijsklassen.

Voordelen Houtlook tegels.

  • Zeer onderhoudsvriendelijk, u hoeft ze slechts te dweilen
  • Bestand tegen vlekken en krassen
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming, uw huis wordt zelfs sneller warm
  • Nauwelijks te onderscheiden van echt hout

 

Ervaar deze tegels zelf.

Benieuwd naar ons assortiment houtlook tegels? Kom dan langs in onze showroom en laat u verrassen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder met het kiezen van het perfecte keramisch parket en zij kunnen u meteen adviseren over het gebruik van vloerverwarming in combinatie met deze tegels.

Overige soorten tegels.

Is keramisch parket niet helemaal waar u naar op zoek bent? Naast houtlook vindt u bij Fliesen Rundmund nog veel meer soorten tegels. Misschien zijn marmerlooktegels, keramische tegels, metrotegels, getrommelde tegels, mozaïektegels, natuursteenlook tegels of Portugese tegels iets voor u?

Advies gesprek aanvragen.

Wij nemen graag de tijd om ons te richten op elk detail. Een niet-bindend consult duurt dus 1 tot 2 uur.


    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.

    DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID.