• 19% BTW
 • Ruim assortiment
 • Nederlands sprekend

De keuken waar u
altijd al van droomt.

Keukentegels.

Tegenwoordig is de keuken het centrum van het huis om samen te komen voor het hele gezin. Het wordt niet langer alleen gebruikt voor het bereiden van maaltijden, maar ook voor de gezelligheid. In vele huishoudens wordt het grootste deel van de dag doorgebracht in de keuken. Reden genoeg om aandacht te besteden aan het uitzoeken van de perfecte keukentegels voor een mooie en aantrekkelijke sfeer. Vooral in de keuken is de tegel, of het nu gaat om wandtegels of vloertegels, onmisbaar! Ga voor de klassieke vloertegel of doe eens gek door de wandtegels van uw keuken te bekleden met mozaïek.

Wandtegels keuken.

Wandtegels in de keuken hebben verschillende doelen. Naast dat het de style van uw keuken helemaal afmaakt, hebben ze ook een functioneel doel. Wandtegels zorgen (indien u ze regelmatig schoonmaakt) voor een betere hygiëne. In de keuken is hygiëne zeer belangrijk, u bereidt hier uw voedsel. Door wandtegels in de keuken te nemen, voorkomt u dat er voedsel op de muur blijft zitten of dat er vetspetters achter blijven. Ook zorgen wandtegels ervoor dat uw keuken uitstraling krijgt. Zeer populair op dit moment zijn de metro tegels, Portugese tegels, betonlook én de houtlook! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over de beste keuze voor uw keuken.

Advies gesprek aanvragen.

Wij nemen graag de tijd om ons te richten op elk detail. Een vrijblijvend consult duurt dus 1 tot 2 uur.


  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.

  Vloertegels keuken.

  In een keuken wordt geleefd. Het is daarom belangrijk dat u goed nadenkt over wat een vloertegel in de keuken allemaal moet bevatten. Moet deze bijvoorbeeld makkelijk schoongemaakt kunnen worden? Moeten deze vloertegels krasvast zijn? Of moeten deze keukentegels juist voor extra sfeer zorgen? Wat uw keuze ook is, wij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte vloertegels voor in uw keuken. Een zeer populaire tegel is de onderhoudsvriendelijke keramische vloertegel. Deze neemt u makkelijk af, is krasvast en wordt geleverd in verschillende soorten, maten en kleuren.

  Inspiratie keukentegels.

  Heeft u wat inspiratie nodig? Bekijk dan eens onderstaande sfeerafbeeldingen. Ziet u het nog niet helemaal voor zich in uw eigen keuken? Kom langs in onze showroom en laat u adviseren!

  Dromen worden werkelijkheid.