• 19% BTW
  • Ruim assortiment
  • Nederlands sprekend

Italiaanse tegels
voor de beste kwaliteit.

Italiaanse tegels.

Al onze tegels komen uit Italië, hét land als het gaat om de beste kwaliteit tegels. Met meer dan 150 fabrieken is Italië één van de grootste producenten van vloer- en wandtegels. De jarenlange ervaring bij het produceren van deze tegels zorgt ervoor dat wij louter A-klasse Italiaanse tegels verkopen, waar u lang plezier van heeft! Of dit nu voor uw badkamer, woonkamer, toilet, keuken of tuin is, bij Fliesen Rundmund bent u voor A-kwaliteit tegels aan het juiste adres!

De geschiedenis van de Italiaanse tegels gaat terug tot begin 1800. Sinds dat moment is Italië trendsetter geweest op het gebied van vorm, structuur en design. Bij Fliesen Rundmund hebben wij een divers assortiment Italiaanse tegels voor u samengesteld. Ga bijvoorbeeld voor hip en trendy met mozaïek tegels, Portugese tegels of de populaire houtlook tegels. Of ga voor traditioneel met de standaard keramische tegels of marmerlook.

Deskundig advies.

Vloer- en wandtegels koopt u niet elk jaar of bij elke nieuwe trend. Het is dan ook zeer belangrijk een wel overwogen keuze te maken. Heeft u advies nodig of wilt u graag een 3D-planning van uw ruimte maken met de gekozen tegels? Kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak voor een 3D-ontwerp.

Advies gesprek aanvragen.

Wij nemen graag de tijd om ons te richten op elk detail. Een niet-bindend consult duurt dus 1 tot 2 uur.


    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.

    DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID.