• 19% BTW
  • Ruim assortiment
  • Nederlands sprekend

Maak het helemaal af
met keramische tegels.

KERAMISCHE TEGELS.

Een veel gebruikte tegel is de keramische tegel. Dit zijn tegels gemaakt van keramiek en ze bestaan uit lagen gebakken klei en zand. Om keramische tegels een eigentijdse look of juist een luxueuze uitstraling te geven, kunnen deze tegels geglazuurd worden. Daarnaast zorgt het glazuren ervoor dat vuil en bacteriën zich niet in de tegel gaan nestelen. Keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk, sterk en hebben een lage vochtopname. Tegenwoordig zijn keramische tegels verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Zeer populair zijn de keramische tegels met een beton- of houtlook.

Ook als terrastegel wordt de keramische tegel steeds populairder. Waarom? Deze tegels zijn dan wel iets duurder dan betontegels, maar ze zijn wel kleurvast, krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk.

Bent u op zoek naar de perfecte keramische tegel voor bij u in de keuken, woonkamer, badkamer, toilet of terras? Kom dan langs in onze showroom en bekijk ons brede assortiment! Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze medewerkers helpen u graag verder met vakkundig advies en maken graag een gratis 3D ontwerp om u te helpen bij het maken van deze keuze.

Overige soorten tegels.

Is keramisch toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Naast keramische tegels vindt u bij Fliesen Rundmund nog veel meer soorten tegels. Misschien zijn houtlook tegels, marmerlooktegelsmetrotegels, getrommelde tegels, mozaïektegels, natuursteenlook tegels of Portugese tegels iets voor u?

Advies gesprek aanvragen.

Wij nemen graag de tijd om ons te richten op elk detail. Een niet-bindend consult duurt dus 1 tot 2 uur.


    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.

    DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID.