• 19% BTW
 • Ruim assortiment
 • Nederlands sprekend

De badkamer waar
u altijd al van droomt.

Badkamer tegels.

Badkamer tegels zijn tegenwoordig niet meer alleen functioneel, ze zorgen ook voor een bepaalde uitstraling en/of maken uw badkamer zelfs groter dan deze lijkt. Bij Fliesen Rundmund beschikken wij over een ruim assortiment aan tegels geschikt voor de badkamer en toilet. Van landelijke stijl, klassiek, modern of extravagant. Van mozaïek tot marmerlook tegels. Of het nou gaat om vloer- of wandtegels, bij ons vindt u de perfecte tegel voor uw badkamer!

Er zijn veel voordelen voor het nemen van badkamer tegels:

 • Geen schilderwerk nodig
 • Bestand tegen chemische reinigingsmiddelen
 • Hygiënisch en schimmelbestendig
 • Perfecte warmtegeleider en opslag, ideaal voor vloerverwarming en wandverwarming
 • Duurzaam

Daarnaast vindt u bij Fliesen Rundmund alle materialen die u nodig heeft om de tegels in uw badkamer efficiënt te leggen, zoals voorstrijk, tegellijm en tegelvoegsel. Bekijk hier alle benodigdheden. 

Advies gesprek aanvragen.

Wij nemen graag de tijd om ons te richten op elk detail. Een vrijblijvend consult duurt dus 1 tot 2 uur.


  Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga ermee akkoord.

  Wandtegels badkamer.

  Wilt u de wanden in uw badkamer aanpassen? Overweeg dan het plaatsen van wandtegels. Deze zijn namelijk veel hygiënischer, makkelijker schoon te maken, slijtvast en hebben een moderne en strakke uitstraling. Bij Fliesen Rundmund vindt u een ruim assortiment aan wandtegels voor in uw badkamer in verschillende soorten, maten en stijlen! Zo hebben wij de klassieke, glanzende witte tegels, tegels met een natuurlijke en landelijke uitstraling, rustieke tegels, maar ook wandtegels die goed passen in een moderne en industriële ruimte. Denk bijvoorbeeld aan matte retro tegels voor in uw badkamer of betonlook. Samen met u zorgen wij ervoor dat u de tegel vindt die precies bij uw stijl en wensen past!

  Vloertegels badkamer.

  Voor het bekleden van de vloer in uw badkamer zijn er tal van mogelijkheden. Maak uw ruimte groter door het gebruik van XXL-tegels in marmerlook of gebruik keramische parket, zodat het net lijkt alsof u laminaat in uw badkamer heeft. Bij Fliesen Rundmund hebben we ook voor vloertegels een ruim assortiment, neem een kijkje in onze showroom en laat u inspireren. Naast ons deskundig advies over de tegels in uw badkamer, kunnen wij ook adviseren over eventuele vloer of wandverwarming en wat daarbij komt kijken!

  Toilet tegels.

  Naast badkamer tegels kunt u onze tegels ook perfect gebruiken als toilet tegels. Door uw toilet te betegelen kunt u het makkelijk schoonhouden en krijgen bacteriën en schimmels minder kans. Juist in de toilet is het belangrijk dat u uw tegels makkelijk schoon kunt houden.

  Badkamer inspiratie.

  Dromen worden werkelijkheid.