• 19% BTW
 • Ruim assortiment
 • Nederlands sprekend

Badkamer verlichting

19 December 2019 | Actueel, Blog

Ook voor de verlichting van uw badkamer bent u bij Fliesen Rundmund aan het juiste adres. U kunt er natuurlijk voor kiezen gewoon goedkope, simpele lampen op te hangen in de badkamer, maar wist u dat verlichting voor een groot deel de sfeer bepaald? De badkamer is dé plaats waar u na een lange dag even tot rust kan komen en compleet kunt ontspannen. Een bad vol schuim of een ontspannen, warme douche kan net die oppepper geven die u nodig heeft. Badkamer verlichting geeft net dat extra beetje sfeer om het helemaal af te maken.

 

Werken met lichtstrips in de badkamer

Wilt u mooi sfeerlicht dat perfect weggewerkt kan worden? Kies dan voor lichtstrips in de badkamer. Met led-verlichting in de vorm van strips tilt u de badkamer naar een volgend niveau. De strakke afwerking van de badkamer wordt extra geaccentueerd door de strakke richtlijnen van de lichtstrips. Door het gebruik van de lichtstrips lijken sommige meubels zelfs te zweven. Het mooie van een lichtstrip is dat je de hele kamer kunt belichten. Denk er maar eens over na, ‘s ochtends heeft u licht nodig voor het poetsen van uw tanden, ‘s avonds heeft u licht nodig wanneer u na een lange dag in bad gaat en ‘s nachts is het handig dat de toilet goed verlicht is. Door de lichtstrips goed te verdelen, verlicht u gemakkelijk de hele badkamer. Door de strips in de lengte en/of de breedte te monteren is dit goed mogelijk.

 

Soorten lichtstrips

Kiest u voor lichtstrips dan adviseren wij u bij Fliesen Rundmund graag over onze Dural profielsystemen voor led-licht. Wij hebben verschillende soorten systemen om het led-licht mooi weg te werken. Hieronder leest u meer over de verschillende systemen:

 • Duralis – Stone
  Combineer led-licht met de luxe uitstraling van natuursteen door Duralis – Stone toe te passen in uw badkamer. Deze profielen brengt u gemakkelijk aan bij elke tegel of meubelstuk naar keuze. Bij Fliesen Rundmund hebben wij de kleuren beige, rood/bruin en antraciet op voorraad!
 • Florentostep – LED
  Gebruik Florentopstep led-licht om uw trap te verlichten. Dit geeft uw ruimte gelijk een luxe uitstraling! De profielen plaatst u gemakkelijk op de rand van de treden met ons handige bevestigingssysteem.
 • Duralis Led Wall
  Met deze vorm van lichtstrips kunt u de muren in uw badkamer verlichten. Voeg aangename accenten toe, licht en vriendelijk of juist gedimd voor een luxe zachte uitstraling.
 • Duralis Led floor
  Ook uw vloer kunt u verrijken met lichtstrips. Dit zorgt voor een strakke, moderne uitstraling in elke ruimte.
 • Squarelight-led
  Verrijk de rand van uw tegels met de squarelight-led lichtstrip. Deze moderne led-technologie verlicht randen, uiteinden en overgangen op een indrukwekkende manier.

 

Gratis advies in onze showroom

Benieuwd hoe dit in uw badkamer (of andere ruimte) het best tot zijn recht komt? Kom langs in onze showroom in Gronau – Duitsland. Onze medewerkers ondersteunen u graag bij het uitzoeken van de beste Duralis lichtstrip voor uw badkamer!